Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verzending & retour

Wij vinden een goede service belangrijk! Een vlotte levering hoort daarbij, zodat u snel kunt genieten van onze heerlijke wijn. Wij streven er naar om uw wijn binnen 1 a 2 werkdagen bij u te bezorgen.

 

Voor verzending maken wij gebruik van de diensten van Flespakket. U ontvangt een track & trace code per mail zodra het pakket verzonden is. Wij gebruiken stevige verzenddozen zodat de flessen goed beschermd zijn.

 

Per 1 juli 2021 is de nieuwe Alcoholwet van kracht. Met deze nieuwe wetgeving zijn wij verplicht om bij de bezorging en levering van bestellingen een leeftijdscontrole uit te voeren. Dit betekent dat u wordt gevraagd om een legitimatiebewijs te kunnen tonen. Houd hier rekening mee bij de bezorging van uw bestelling.

 

Verzending kost geld. Wij hebben er voor gekozen om verzending niet gratis te maken zodat wij deze kosten niet hoeven te verrekenen in de verkoopprijs van de wijn. Verzendkosten zijn €7,95 per bestelling in Nederland en €9,95 per bestelling in België/Duitsland. Boven een bedrag van €95,- is verzending in Nederland gratis. Voor België en Duitsland is verzending boven €120,- gratis. Afhalen kan en is altijd gratis en bovendien bezorgen we in een omtrek van 15 kilometer rondom Bruinisse gratis.

 

Als koper heeft u het recht om zonder opgave van redenen de goederen te retourneren binnen een periode van 14 kalenderdagen, met ingang van de ontvangstdag. Indien u de bestelling retourneert komen de kosten van terugzending voor rekening van de koper. Uiteraard kunnen de goederen alleen geretourneerd worden als de goederen onbeschadigd en ongebruikt zijn, in de originele doos.

Wij verkopen geen alcohol aan personen onder de 18 jaar, je kunt de webshop niet gebruiken.

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken. Ben je dat?