Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over ons

BRUVINO is...

BRUVINO is ontstaan na een jarenlange passie voor wijn, een levenslange passie voor heerlijk eten en zoals het leven is … de samenloop van gebeurtenissen.

 

Begonnen tijdens de Corona-lockdown…

2020 was het jaar dat Covid19 heel de wereld lam legde. Daar valt weinig meer aan toe te voegen. Lockdowns verhinderden bovendien het vrije reizen en daardoor ontstond het spontane idee om eens wat wijn op te laten sturen, want voor het eerst was Toscane voor ons onbereikbaar. De zeer vele enthousiaste reacties van onze vriendenkring en familie lieten het kleine BRUVINO-plantje verder groeien. En als je wilt dat iets gaat groeien moet je er goed voor zorgen en het water blijven geven. In december 2020 hebben wij besloten om BRUVINO op te richten.

De Sancerre wijnen en Pouilly-Fumé zijn wereldberoemd. Deze Sauvignon blanc wijnen behoren al jaren tot onze persoonlijke favorieten. De Sauvignon blancs uit het Loire-gebied zijn ongeëvenaard. Wij zijn vooral geïnteresseerd in de minder grote wijnmakers die niet bij de grote importeurs te vinden zijn en voor BRUVINO des te meer interessant zijn. Voor Pouilly-Fumé zijn Domaine Couet en Domaine Roger Pabiot de belangrijkste producenten en voor de Sancerre wijnen is er Domaine de la Foret van Régis et Laurent Godelu en Domaine Thomas.

BRUVINO verkoopt kwaliteitswijnen uit Europa die met passie zijn gemaakt door de wijnmakers en die door ons met passie zijn geselecteerd! Wij verkopen geen ‘nieuwe wereld wijnen’ van overzee als kwaliteit dichterbij te vinden is.

In 2022 is het assortiment wijnen sterk vergroot. Producenten uit Toscane zijn opgenomen als Il Lebbio uit San Gimignano en Manvi uit Montepulciano.  Ook Weingut Müller uit Kremstal , Oostenrijk met zijn heerlijke Riesling, Blauer Zweigelt en Grüner Veltliner is toegevoegd.

Het mooie wijnland Portugal wordt bij BRUVINO vertegenwoordigd door Quinta de Sao Sebastiao uit omgeving Lissabon en Mateus & Sequeira uit de Douro-vallei. Deze laatste producent maakt naast prachtige rode, witte en rosé wijnen ook voortreffelijke port.

Op de site is zoveel mogelijk vermeld over druivensoort en smaakprofiel. Daarnaast helpen wij u ook graag bij het bepalen van uw keuze, neem daarvoor gerust contact met ons op. Voor zakelijke klanten verzorgt BRUVINO graag uw wijnkaart of wijnarrangement. Het organiseren van wijnproeverijen op locatie kunnen wij uiteraard ook voor u verzorgen.

BRUVINO werkt niet met accountmanagers maar met zeer enthousiaste WIJNAMBASSADEURS. Onze WIJNAMBASSADEURS kunt u in het hele land tegenkomen. Ze vertellen u alles over BRUVINO en het assortiment.

Alex Diddens

Oprichter BRUVINO

Winkelwagen

Wij verkopen geen alcohol aan personen onder de 18 jaar, je kunt de webshop niet gebruiken.

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken. Ben je dat?