Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Horeca wijnen

Horeca wijnen

BRUVINO levert uit een uitgebreid assortiment horeca wijnen, wijnen voor de vakhandel en aan particulieren. Naast allerlei bekende namen zijn wij steeds op zoek naar bijzondere wijnen. Deze zoeken en importeren we zelf uit heel Europa.
Voor elke horecaklant maken we een wijnkaart op maat, een mooie mix van veelgevraagde, betaalbare open wijnen en wat meer bijzondere kaartwijnen. Uiteraard wisselend met de seizoenen.

Groot assortiment

Door samenwerking met enkele collega importeurs en ons unieke eigen import assortiment is het aanbod horeca wijnen echt enorm. We kunnen horeca wijnen leveren uit alle windstreken in alle gewenste prijsklassen.
We bepalen samen met u het assortiment voor uw horeca zaak, van kantine tot Michelinster.

De exclusiviteit en bijzondere kwaliteit van onze eigen import wijnen maken het onderscheid  met de concurrentie. Goede horeca wijnen dragen bij aan een goede beleving en beoordeling van uw klanten. Net als een goede chef in uw keuken is uw leverancier van uw wijnen een belangrijke factor voor succes van uw onderneming.
Uw gasten verwachten ook een goed glas wijn!

Snelle levering

BRUVINO staat garant voor snelle levering. Wij zorgen dat alle wijnen van uw wijnkaart bij ons op voorraad staan.
Bestellen is zeer eenvoudig via internet of via Whatsap.
In overleg bepalen we met u een vaste leverdag in de week voor uw horeca wijnen.

 

Wij maken uw wijnkaart

Wij kunnen uw wijnkaart naar uw wensen verzorgen, uiteraard voorzien van bijpassende teksten. Een duidelijke en overzichtelijke wijnkaart is essentieel voor een goede wijn verkoop. BRUVINO wil daarom graag uw partner zijn, uw wijnverkoop is ook in ons belang!
Uw gasten moeten op een goede wijze geïnformeerd worden waar ze uit kunnen kiezen. Ook wijn-spijs combinaties zijn goed om te vermelden op uw wijnkaart. Door onze expertise hierin is BRUVINO van toegevoegde waarde voor uw horeca zaak.

Training

Naast een mooie en op uw zaak en klanten afgestemde wijnkaart is het belangrijk dat uw bedienend personeel kennis heeft van de wijnen. Niet elke horecazaak heeft een vinoloog in dienst en vaak is er ook geen sommelier. Toch vinden wij het zeer belangrijk dat het juiste verhaal verteld wordt naar de gasten. BRUVINO geeft daarvoor training aan uw mensen. Wij vertellen en proeven met uw personeel de wijnen die ze moeten verkopen. Wijn verkoop je aan tafel. En met een goed verhaal gaat dat absoluut beter. Bovendien straalt dit klasse en kwaliteit uit naar uw gasten.

 

Wij verkopen geen alcohol aan personen onder de 18 jaar, je kunt de webshop niet gebruiken.

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken. Ben je dat?